Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Administratief Medewerker Personeelszaken Parttime Antenna 27-05-2024

Redactie Mijdrechtnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Mijdrecht beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Administratief Medewerker Personeelszaken Parttime

Wil je graag aan de slag als Administratief Medewerker Personeelszaken Parttime in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Antenna is op zoek naar een Administratief Medewerker Personeelszaken Parttime. Het betreft een voor minimaal 1 uur met een minimaal salaris van 2800 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Administratief Medewerker Personeelszaken Parttime te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Administratief Medewerker Ledenadministratie

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Zakelijke dienstverlening

Contract uren

1 – 40 uur

Salaris

2800 – 3800 euro

Solliciteren op de functie van Administratief Medewerker Personeelszaken Parttime

Klinkt deze vacature als Administratief Medewerker Personeelszaken Parttime voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 26-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Antenna. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres aalsmeer@antennagroep.nl en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is https://antennagroep.nl/. Je kan je voor deze vacature als Administratief Medewerker Personeelszaken Parttime tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Mijdrecht komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Mijdrecht, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures mijdrecht
  2. Administratief Medewerker Personeelszaken Parttime Antenna 27-05-2024

Bekijk nog meer vacatures