Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Barista Schiphol Tempo-Team 27-05-2024

Redactie Mijdrechtnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Mijdrecht beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Barista Schiphol

Wil je graag aan de slag als Barista Schiphol in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Tempo-Team is op zoek naar een Barista Schiphol. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 13 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Barista Schiphol te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Barista

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

HAVO

Ervaring

Starter

Branche

Horeca

Contract uren

32 – 32 uur

Salaris

13 – 13 euro

Solliciteren op de functie van Barista Schiphol

Klinkt deze vacature als Barista Schiphol voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 26-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Tempo-Team. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres solliciteren-hospitality@tempo-team.nl en telefoonnummer 06 23 76 60 60. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Barista Schiphol tot Kim van de Vegte Kim van de Vegte.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Mijdrecht komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Mijdrecht, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures mijdrecht
  2. Barista Schiphol Tempo-Team 27-05-2024

Bekijk nog meer vacatures