Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Customer Service Operational Representative (Italian Speaking) Intralox LLC 27-05-2024

Redactie Mijdrechtnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Mijdrecht beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Customer Service Operational Representative (Italian Speaking)

Wil je graag aan de slag als Customer Service Operational Representative (Italian Speaking) in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Intralox LLC is op zoek naar een Customer Service Operational Representative (Italian Speaking). Het betreft een voor minimaal 1 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Customer Service Operational Representative (Italian Speaking) te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Medewerker Klantenservice

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Industrie

Contract uren

1 – 40 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Customer Service Operational Representative (Italian Speaking)

Klinkt deze vacature als Customer Service Operational Representative (Italian Speaking) voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 26-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Intralox LLC. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Customer Service Operational Representative (Italian Speaking) tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Mijdrecht komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Mijdrecht, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures mijdrecht
  2. Customer Service Operational Representative (Italian Speaking) Intralox LLC 27-05-2024

Bekijk nog meer vacatures