Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Productiemedewerker met kans op vast contract, KLM Catering Services Tempo-Team 27-05-2024

Redactie Mijdrechtnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Mijdrecht beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Productiemedewerker met kans op vast contract, KLM Catering Services

Wil je graag aan de slag als Productiemedewerker met kans op vast contract, KLM Catering Services in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Tempo-Team is op zoek naar een Productiemedewerker met kans op vast contract, KLM Catering Services. Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van 25 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Productiemedewerker met kans op vast contract, KLM Catering Services te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Productiemedewerker

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

VMBO/MAVO

Ervaring

Starter

Branche

Handel/Groothandel

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

25 – 25 euro

Solliciteren op de functie van Productiemedewerker met kans op vast contract, KLM Catering Services

Klinkt deze vacature als Productiemedewerker met kans op vast contract, KLM Catering Services voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 26-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Tempo-Team. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres Noordwest.recruitment@tempo-team.nl en telefoonnummer 020 569 1900. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Productiemedewerker met kans op vast contract, KLM Catering Services tot Sufian Sufian.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Mijdrecht komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Mijdrecht, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures mijdrecht
  2. Productiemedewerker met kans op vast contract, KLM Catering Services Tempo-Team 27-05-2024

Bekijk nog meer vacatures