Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Projectleider Chef Werkplaats Interieurbouw Kapitaalgoederen Houtbewerkingsmachines WR.nl Solliciteren 07-05-2024

Redactie Mijdrechtnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Mijdrecht beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Projectleider Chef Werkplaats Interieurbouw Kapitaalgoederen Houtbewerkingsmachines

Wil je graag aan de slag als Projectleider Chef Werkplaats Interieurbouw Kapitaalgoederen Houtbewerkingsmachines in Mijdrecht? Bekijk dan snel deze vacature.

WR.nl Solliciteren is op zoek naar een Projectleider Chef Werkplaats Interieurbouw Kapitaalgoederen Houtbewerkingsmachines. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 3600 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Projectleider Chef Werkplaats Interieurbouw Kapitaalgoederen Houtbewerkingsmachines te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

  • MBO+ of HBO werk- en denkniveau.
  • Ervaring met productieprocessen in de interieurbouw en plaatbewerking.
  • Rijbewijs B.
  • Goeie omgangsvormen zodat je kan communiceren met de machineoperator tot directeur. 
  • Ervaring in de verkoop van technische kapitaalgoederen is een pré.

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Chef Werkplaats

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Techniek

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

3600 – 4800 euro

Solliciteren op de functie van Projectleider Chef Werkplaats Interieurbouw Kapitaalgoederen Houtbewerkingsmachines

Klinkt deze vacature als Projectleider Chef Werkplaats Interieurbouw Kapitaalgoederen Houtbewerkingsmachines voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 05-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot WR.nl Solliciteren. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres arjan@wr.nl en telefoonnummer 06-55883784. De website van Unknown is https://www.wr.nl/. Je kan je voor deze vacature als Projectleider Chef Werkplaats Interieurbouw Kapitaalgoederen Houtbewerkingsmachines tot Arjan Sterkenburg.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Mijdrecht komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Mijdrecht, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures mijdrecht
  2. Projectleider Chef Werkplaats Interieurbouw Kapitaalgoederen Houtbewerkingsmachines WR.nl Solliciteren 07-05-2024

Bekijk nog meer vacatures