Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Strategic Program Manager for CDS Scope Definition and Capability Development Yacht 27-05-2024

Redactie Mijdrechtnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Mijdrecht beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Strategic Program Manager for CDS Scope Definition and Capability Development

Wil je graag aan de slag als Strategic Program Manager for CDS Scope Definition and Capability Development in Diemen? Bekijk dan snel deze vacature.

Yacht is op zoek naar een Strategic Program Manager for CDS Scope Definition and Capability Development. Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Strategic Program Manager for CDS Scope Definition and Capability Development te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Projectmanager Vliegtuigonderhoud

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

WO

Ervaring

Ervaren

Branche

ICT

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Strategic Program Manager for CDS Scope Definition and Capability Development

Klinkt deze vacature als Strategic Program Manager for CDS Scope Definition and Capability Development voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 26-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Yacht. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres roy.vissers@yacht.nl en telefoonnummer 06-83242219. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Strategic Program Manager for CDS Scope Definition and Capability Development tot Roy Vissers Roy Vissers.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Mijdrecht komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Mijdrecht, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures mijdrecht
  2. Strategic Program Manager for CDS Scope Definition and Capability Development Yacht 27-05-2024

Bekijk nog meer vacatures