Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature VERKOOPMEDEWERKER DE BIJENKORF AMSTELVEEN (O UUR - FLEX) V/M/X MARC O’POLO SE 17-05-2024

Redactie Mijdrechtnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Mijdrecht beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature VERKOOPMEDEWERKER DE BIJENKORF AMSTELVEEN (O UUR - FLEX) V/M/X

Wil je graag aan de slag als VERKOOPMEDEWERKER DE BIJENKORF AMSTELVEEN (O UUR - FLEX) V/M/X in STEPHANSKIRCHEN? Bekijk dan snel deze vacature.

MARC O’POLO SE is op zoek naar een VERKOOPMEDEWERKER DE BIJENKORF AMSTELVEEN (O UUR - FLEX) V/M/X. Het betreft een voor minimaal 1 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als VERKOOPMEDEWERKER DE BIJENKORF AMSTELVEEN (O UUR - FLEX) V/M/X te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Verkoopmedewerker

Dienstverband

Bijbaan

Opleidingsniveau

VWO

Ervaring

Ervaren

Branche

Detailhandel

Contract uren

1 – 40 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van VERKOOPMEDEWERKER DE BIJENKORF AMSTELVEEN (O UUR - FLEX) V/M/X

Klinkt deze vacature als VERKOOPMEDEWERKER DE BIJENKORF AMSTELVEEN (O UUR - FLEX) V/M/X voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 15-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot MARC O’POLO SE. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres jobs@marc-o-polo.com en telefoonnummer 498036901963. De website van Unknown is HTTPS://WWW.MARC-O-POLO.COM. Je kan je voor deze vacature als VERKOOPMEDEWERKER DE BIJENKORF AMSTELVEEN (O UUR - FLEX) V/M/X tot Lisa Rothmayer.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Mijdrecht komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Mijdrecht, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures mijdrecht
  2. VERKOOPMEDEWERKER DE BIJENKORF AMSTELVEEN (O UUR – FLEX) V/M/X MARC O’POLO SE 17-05-2024

Bekijk nog meer vacatures