Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Werkvoorbereider/Engineer Elektrotechniek WerkTalent 21-05-2024

Redactie Mijdrechtnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Mijdrecht beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Werkvoorbereider/Engineer Elektrotechniek

Wil je graag aan de slag als Werkvoorbereider/Engineer Elektrotechniek in Alphen aan den Rijn? Bekijk dan snel deze vacature.

WerkTalent is op zoek naar een Werkvoorbereider/Engineer Elektrotechniek. Het betreft een voor minimaal 36 uur met een minimaal salaris van 3500 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Werkvoorbereider/Engineer Elektrotechniek te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Cad-tekenaar Werkvoorbereider Bouwkunde

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

VMBO/MAVO

Ervaring

Ervaren

Branche

Techniek

Contract uren

36 – 40 uur

Salaris

3500 – 4300 euro

Solliciteren op de functie van Werkvoorbereider/Engineer Elektrotechniek

Klinkt deze vacature als Werkvoorbereider/Engineer Elektrotechniek voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 20-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot WerkTalent. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres lauraschutte@mail.werktalent.nl en telefoonnummer 31644524790. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Werkvoorbereider/Engineer Elektrotechniek tot Laura Schutte Laura Schutte.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Mijdrecht komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Mijdrecht, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures mijdrecht
  2. Werkvoorbereider/Engineer Elektrotechniek WerkTalent 21-05-2024

Bekijk nog meer vacatures