Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Servicetechnicus Grafische Industrie Machinetechniek WR.nl Solliciteren 02-05-2024

Redactie Mijdrechtnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Mijdrecht beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Servicetechnicus Grafische Industrie Machinetechniek

Wil je graag aan de slag als Servicetechnicus Grafische Industrie Machinetechniek in Mijdrecht? Bekijk dan snel deze vacature.

WR.nl Solliciteren is op zoek naar een Servicetechnicus Grafische Industrie Machinetechniek. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 3400 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Servicetechnicus Grafische Industrie Machinetechniek te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

  • Afgeronde mbo-opleiding in mechatronica of elektronica vereist.
  • Minimaal 3 jaar ervaring in service en onderhoud van technisch complexe systemen, met kennis van mechanica, elektronica en PLC-systemen.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal; Engels en/of Duits is een pluspunt.
  • Uitstekende probleemoplossende vaardigheden en een klantgerichte instelling.
  • Flexibiliteit in werktijden en bereidheid voor consignatiediensten, met uitstekende planning- en organisatievaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Afwerker Grafische Industrie

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Handel/Groothandel

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

3400 – 4700 euro

Solliciteren op de functie van Servicetechnicus Grafische Industrie Machinetechniek

Klinkt deze vacature als Servicetechnicus Grafische Industrie Machinetechniek voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 30-06-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot WR.nl Solliciteren. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres arjan@wr.nl en telefoonnummer 06-55883784. De website van Unknown is https://www.wr.nl/. Je kan je voor deze vacature als Servicetechnicus Grafische Industrie Machinetechniek tot Arjan Sterkenburg.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Mijdrecht komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Mijdrecht, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures mijdrecht
  2. Servicetechnicus Grafische Industrie Machinetechniek WR.nl Solliciteren 02-05-2024

Bekijk nog meer vacatures