Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Technisch Adviseur Installatietechniek HBO Gebouwbeheer WR.nl Solliciteren 24-05-2024

Redactie Mijdrechtnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Mijdrecht beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Technisch Adviseur Installatietechniek HBO Gebouwbeheer

Wil je graag aan de slag als Technisch Adviseur Installatietechniek HBO Gebouwbeheer in Amsterdam? Bekijk dan snel deze vacature.

WR.nl Solliciteren is op zoek naar een Technisch Adviseur Installatietechniek HBO Gebouwbeheer. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 4800 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Technisch Adviseur Installatietechniek HBO Gebouwbeheer te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

  • Een afgeronde hbo-opleiding in de richting van installatietechniek of vergelijkbaar.
  • Relevante werkervaring in technisch beheer van installaties en affiniteit met gebouwbeheersystemen zoals Planon, Topdesk of Priva.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk in het Nederlands, met het vermogen om op diverse niveaus te communiceren en adviseren.
  • Proactieve en oplossingsgerichte instelling met een sterk analytisch vermogen en oog voor detail.
  • Zelfstandig kunnen werken alsook in teamverband, met aantoonbare vaardigheden in projectmanagement en het coördineren van onderhoudsprocessen.

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Adviseur Elektrotechniek

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Techniek

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

4800 – 5300 euro

Solliciteren op de functie van Technisch Adviseur Installatietechniek HBO Gebouwbeheer

Klinkt deze vacature als Technisch Adviseur Installatietechniek HBO Gebouwbeheer voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 23-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot WR.nl Solliciteren. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres arjan@wr.nl en telefoonnummer 06-55883784. De website van Unknown is https://www.wr.nl/. Je kan je voor deze vacature als Technisch Adviseur Installatietechniek HBO Gebouwbeheer tot Arjan Sterkenburg.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Mijdrecht komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Mijdrecht, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures mijdrecht
  2. Technisch Adviseur Installatietechniek HBO Gebouwbeheer WR.nl Solliciteren 24-05-2024

Bekijk nog meer vacatures